Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Vil gifte meg med kjæreste som har avslag på asylsøknad

account_circle

SPØRSMÅL

hei! Jeg er ei 19 år gammel jente som har vært sammen med en asylsøker i 1 og halvt år nå! Han har til nå fått avslag og venter på endlig svar. Vi hvet ikke hva vi skal gjøre om han får endlig svare som negativ!. vi begge to kan ikke gå fra hverandre,og vi hvet at han kan ikke søke asyl i andre lander pgv dublin avtale! Vi har tenkte å gifte oss siden jeg er fra norge, hva trenger jeg som norsk for å gifte meg med han? Hva kan jeg gjøre for å hjelpe han ? Har dere noen råd til hva vi kan gjøre å hvnrdan?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer