Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for å miste faren min.

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei jeg er jente på 14 år og har en Far fra Lebanon og mor fra Norge og mamma og pappa har 4 barn sammen og vi bor i et lite hus og nå vil de ta pappa ut av landet :( :'( eg vil nesten ikke gå på skolen siden eg er så redd for han eg stryker i prøver og går hjem fra skolen for eg begynner og grine dette er ikke lette mamma er like redd som meg og mine 3 søskend , Pappa får ikke jobb ikke pass og han har ikke sett moren sin på snart 30 år . eg vil gjøre alt for min far sitt beste om han bare kunne fått en bra jobb og tjent litt penger så vi kan få oss er større hus og etter det kan hele familien reise trykt ned til Lebanon uten og miste pappaen min på veien :'( :( Vær så snill hjelp meg..

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Dette forstår jeg er vanskelig for deg.

 

Det er vanskelig for oss å gi deg noen gode råd iforhold til slikt som myndighetene bestemmer. Du kan ta kontakt med UDI - ots@udi.no for å høre mer om dette og hvilke muligheter familien har. Dette er en kjempevanskelig situasjon for dere alle.

 

Det kan være godt å snakke med noen om hvordan du har der. Mange bruker skolehelsetjenesten, helsesøster eller sosiallærer. Det er også mulig å få hjelp på helsestasjonen for ungdom. Der har de lege, helsesøster, ofte har de også psykiatrisk sykepleier eller psykolog i tillegg.

 

Lykke til!

 

 

Vennlig hilsen

Familiepsykologen,ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Asyl og innvandring
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om asyl og innvandring