Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg gifte meg med en utenlandsk kvinne slik at hun kan komme til Norge?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg går i tredje videregående skole nå på studiespesialiserende, DVS. siste år. Jeg har tenkt å studere videre på høyskole/universitet og derfor må jeg også flytte hjemmefra. Det jeg lurer på er om jeg kan gifte meg med en utenlandsk kvinne nå i dette året, slik at hun kan komme til Norge, eller hva må jeg gjøre? Jeg er i sorg og elsker henne, og jeg må ha henne ved siden av meg. Derfor lurer jeg bare på om hva jeg må gjøre? Jeg jobber nå i en telekioskbutikk og går på skole, men etter sommeren så må jeg flytte pga. videre utdanning, og mister jobben. Håpeeeeeeeer på svar. Dette er viktig for meg, for jeg gråter hele tiden..

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer