Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Har kjæreste fra Irak, hva m oppholdstillatelse?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei folkens, Har et par spørsmål om å gifte seg (borgerlig ekteskap). For det første, er det bare borgerlig og kirkerlig ekteskap eller finnes det andre former også (ja, jeg vet faktisk så lite om dette temaet ;)) Jeh har vært sammen med ei jente fra Iran de siste 3 åra, vi bor begge i London og nå vurderer vi å gifte oss av flere grunner: ¤Siden hun har iransk pass, det å reise rundt blir ett ganske vondt opplevelse. Søke visum (noe som mange ganger flere måneder) osv. ¤Hadde vært fint om hun kunne slippe å bekymre seg om oppholdstillatelse ¤Vurderer å flytte tilbake til Norge om 2-3 år uansett, så istedet for å vente til da, hvorfor ikke gjør det nå? Hadde satt stor pris på alt innspill, som sagt jeg vet ganske fint lite om det så selv hvis dere kunne peke meg i riktig retning om hvor jeg kan finne mer info hadde vært kjempe fint.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer