Hopp til hovedinnholdet

Tatt for nasking 2 ganger. Kan det gå ut over søknad om familiegjenforening

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg har blitt tatt for nasking 2 ganger, første gang var for ca 3 år siden gjenstanden kostet 600kr, fikk en bot på 3000kr. Siden har jeg sluttet med helt dette der. Men for noe Mnd siden tok eg en gensere i resiøe på 280kr. Jeg vet ikke hvorfor jeg gjøre det siden jeg har sluttet helt med det. Jeg bli tatt da! I dag fikk jeg en bot på 1500kr eller 3 dager fengsel. På andre siden av papiret står det " vedtakelse av forelegget kan medføre bort-eller utvisning fra Norge. Vedtakelsen kan også få konsekvenser for retten til permanent oppholdstillatelse og norsk statsborgerskap. Dersom du ikke er EØS-borger og blir utvist fra Norge, kan du bli innmeldt i Schengen informastion system(SIS). Det unnvære at de kan nektes innreise til hele Schengen-området." Kan dere forklare meg hva dette vil si? Jeg skal få permanent oppholdstillatelse i nov, kan de nekte å gi meg permerant oppholdstillatelse i så fall? I tillegg har jeg en man i mitt hjemmeland som jeg skal søke familieinforning for han i mai. Kan det medførers at jeg får avslag på å ikke søke familieinvandring for han? Vær så snill å hjelp meg! Det finnes ikke annen utvei enn dere om å få svar! Og jeg har nesten ikke tålmodighet å vente (((((. HJELP!!!

SVAR

Besvart 14.01.2013 14:01:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kommer på rullebladet (politiattesten)?

Det er ikke meningen at et lite feilskjær skal følge deg livet ut, og derfor finnes det strenge rammer for hvilke opplysninger politiet kan gi om deg.

 

Les mer
attach_file

Familiegjenforening

Har du et familiemedlem i Norge og ønsker å bo sammen med han eller henne? Du kan søke om oppholdstillatelse, oppholdskort for familiemedlemmer av EU/EØS-borgere eller bruke registreringsordningen.

 

Les mer
attach_file

- Stjeler i butikken

Jeg er ofte innom senteret på vei hjem fra skolen, og putter noen ganger snop og sminke i lomma før jeg går ut igjen. Jeg har ikke blitt oppdaget ennå, men vet at andre er blitt tatt. Hva blir straffen for sånne småting?

 

Les mer
account_circle