Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Tatt for nasking 2 ganger. Kan det gå ut over søknad om familiegjenforening

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg har blitt tatt for nasking 2 ganger, første gang var for ca 3 år siden gjenstanden kostet 600kr, fikk en bot på 3000kr. Siden har jeg sluttet med helt dette der. Men for noe Mnd siden tok eg en gensere i resiøe på 280kr. Jeg vet ikke hvorfor jeg gjøre det siden jeg har sluttet helt med det. Jeg bli tatt da! I dag fikk jeg en bot på 1500kr eller 3 dager fengsel. På andre siden av papiret står det " vedtakelse av forelegget kan medføre bort-eller utvisning fra Norge. Vedtakelsen kan også få konsekvenser for retten til permanent oppholdstillatelse og norsk statsborgerskap. Dersom du ikke er EØS-borger og blir utvist fra Norge, kan du bli innmeldt i Schengen informastion system(SIS). Det unnvære at de kan nektes innreise til hele Schengen-området." Kan dere forklare meg hva dette vil si? Jeg skal få permanent oppholdstillatelse i nov, kan de nekte å gi meg permerant oppholdstillatelse i så fall? I tillegg har jeg en man i mitt hjemmeland som jeg skal søke familieinforning for han i mai. Kan det medførers at jeg får avslag på å ikke søke familieinvandring for han? Vær så snill å hjelp meg! Det finnes ikke annen utvei enn dere om å få svar! Og jeg har nesten ikke tålmodighet å vente (((((. HJELP!!!

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer