Hopp til hovedinnholdet

Hvis jeg gjør noe galt eller sier noe galt eller glemmer å gjøre ting jeg har blitt fortalt blir jeg slått

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en en jente på 13 år, jeg bor hos familien mitt i et fint nabolag og har mange søsken rundt meg. Men det er sånn at hvis jeg gjør noe galt eller sier noe galt eller glemmer å gjøre ting jeg har blitt fortalt blir jeg slått. Mamma tvinger meg å gjøre ting jeg helst ikke vil og tvinger meg å bli med på religiøse ting. Hun truer med at hun kommer til å slå meg og kaste meg ut av huset. Jeg har det ikke bra og har vært i fosterhjem før når jeg gikk i 3 klasse til 4 klasse. Jeg har begynt å få mye mer synlige blåmerker, i ansiktet som jeg dekkermed sminke og blå merker på kroppen. Jeg blir også fortalt at jeg er en feit ku og kjekk at jeg burde gå å dø for ingen bryr seg likevel..... Hva burde jeg gjøre....

SVAR

Besvart 04.06.2013 09:43:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
account_circle