Hopp til hovedinnholdet

Mor banka meg, jeg slet og ble lagt inn på psykiatrisk selv om jeg ikke har noen diagnose... Hva skjer med brødrene mine?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Første gangen mor slo meg var jeg nesten fem, ho sa at ho kom te å dra hvis jeg sa det te nokkon. Jeg sa ikke nokke. Foreldrene mine skilte seg når jeg var 9, far spurte hva de skulle gjøre med meg og brødrene mine ho sa at ho ikke ville ha nokke med oss å gjøre etter en stund ombestemte ho seg. da bodde vi mest hos far (ca 60%). Det tokk ca 3måneder før ho ombestemte seg og fekk meg te å dra til barneværnet, ho sa at ho ville begynne å gjøre det samme med yngste bror min hvis jeg ikke sa til dom at far hadde banka meg opp mens han var full (far dikker nesten ikke) og jeg hadde jo blåmerkane te å bevise det. det endte med rettsak om omsorgen te meg , ho vant og det ble bare hver 3.helg hos far. når jeg vart 14 hadde jeg kommet inn i et dårlig miljø, jeg dreiv med innbrudd lommetyveri hasj og kom i kamp hver måned. jeg skulka jævlig mye og barnevernet hadde fått 3 bekymringsmeldinger. det samme året kom jeg ut av skapet. mor banka meg. ho skreik te meg at ingen sønn av henne vart homse. på grund av det begynte ho å si mye piss te en psykolog om meg og etter en stund ble jeg innlagt på psykiatrisk (til tross for at de ikke fant nokke sykdom eller diagnose) jeg vart bare der i noen dager men når jeg kom ut slo jeg te ho, det endte med to forstuede fingre for meg og vondt i balla... ho ga meg en time på å pakke og sa at ho ikke ville ha nokke med meg å gjøre(igjen). jeg flytta inn med far og brødrene mine, jeg sa ikke hvorfor ho kasta meg ut, jeg vart flau og trudde oppriktig at jeg vart sjuk og pervers. løsningen min vart å ikke nevne det. det tokk rundt et år før jeg så ho igjen, da dukka ho opp på konfen min bare lata som ikke noe hadde skjedd, jeg ble forbanna og kasta ho ut. nå vil ho ha kontakt igjen og refererer til dommen som sier at ho skal ha hovedomsorgen for meg. hva kan jeg gjøre? jeg har tenkt på å bare si alt, problemet er: ho har ikke gjort nokke mot noen av brødrene mine. jeg har ikke sagt noe til folk, så det blir ord mot ord. og jeg har historie med vold, dop, kriminalitet og vært innlagt på psykiatrisk. hvis jeg forteller det sier jeg at jeg har løye te barnevernet og en dommer... mens ho har god jobb, bra rykte og virker snill og medfølende. hvilke alternativer har jeg som også forhindrer at det skjer nokke med brødrene mine?? på forhånd takk for svar.

SVAR

Besvart 10.09.2013 15:16:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle