Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine driter i oss, for å si det sånn!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ei jente som har gått på ungsomskolen i et halvt år nå. Det har gått veldig bra så langt, 4.8 i snitt og er veldig flink på alt. Men jeg blir stadig mer stresset har ikke tid til å gjøre noe lenger. Har for mange presentasjoner, innelveringer og såå mye press. Har en mor som ikke tar ansvar for lillebroren min. Jeg passer på han, hjelper han med leksene. Han er den typen som er veldig dårlig når det gjelder leseforståelse osv.. Han kan ikke gjenfortelle det han leser, og han skjønner ikke et ord av det han leser. Jeg føler at han ikke får godt nokk hjelp fra skolen. Jeg blir så irritert når han ikke skjønner det jeg prøver og forklare han. Foreldrene mine driter i oss, for å si det sånn! De elsker oss men de klarer ikke å ta ansvar. Mamma lager aldri god mat lenger, hun lager faktisk ikke alltid mat. Hun er 40 og oppfører seg som en drittunge. Hun har blitt avhengi av det vi kaller for WIFI! Jeg skjønner ikke at det gikk ann. OG jeg trenger hjelp! Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 25.01.2014 11:38:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle