Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ikke at familien min skal være fosterfamilie lenger.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Familien min er fosterfamilie og vi har en som bor hos oss nå, men problemet er at jeg ikke liker han i det hele tatt. Jeg rett og slett hater han mer enn noe annet og vil ikke at han skal være her lenger. Er det noen mulighet for at JEG kan få han bort? Jeg har snakket med foreldrene mine og sagt at jeg ikke vil at han skal bo her lenger, men de bryr seg ikke om noe jeg sier så de brydde seg selvfølgelig ikke om det heller. Jeg er desperat over å få han ut, tyr snart til ulovlige metoder.

SVAR

Besvart 29.04.2014 09:38:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er et fosterhjem?

Et fosterhjem er et privat hjem som tar vare på barn og ungdom som av forskjellige grunner ikke kan bo sammen med foreldrene sine.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle