Hopp til hovedinnholdet

Jeg hater stefaren min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 år som ikke har så bra hjemme, jeg hater stefaren min. Han har vært sammen med mammaen min siden jeg ar 3 år, jeg har aldri følt at jeg kan være trygg på han. Jeg husker ennå en episode da jeg bare var 7 år, hvor han fikk raserianfall og kasta ting rundt og skreik og jeg ble redd og begynte å gråte. Det har skjedd opptil flere ganger, det har skjedd i 2013 og i år også. Han kaller meg veldig stygge ting, han kaller meg feit og han sa en gang hore (unnskyld men vil at dere skal vite det) til meg. Jeg er redd for han og jeg prøver å fortelle det til mamma men hun blir bare sur. Han har aldri slått meg eller noe sånt, men en gang så løp han etter meg opp trappa, men før han kom opp sa mamma at han skulle stoppe, men hva viss han hadde kommet helt opp. Jeg tror han kuslått meg da, eller noe lignende. Bestemoren min liker han ikke, fordi hun syntes han er veldig frekk og ikke setter pris på noe av det mamma gjør. Jeg er veldig redd han. Hilsen jennne te 14.

SVAR

Besvart 14.06.2014 10:30:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle