Hopp til hovedinnholdet

Bor i fosterhjem, hva skjer med meg dersom mamma dør før jeg fyller 18 år?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er ei jente på 16(snart 17) år. Jeg har bodd i fosterhjem siden jeg var under 1 år gammel. Min mor har kreft og det er kanskje ikke lenge igjen før vi mister henne. Pappa sliter litt med øl drikking i helgene og feriene. Han blir som oftest full, men han gjør aldri noe galt. Grunnen til dette er fordi han sliter med mamma. Men hva skjer med meg dersom mamma dør før jeg fyller 18 år? Blir jeg flyttet til et annet hjem eller får jeg bli her hvor jeg bor?

SVAR

Besvart 08.02.2015 13:44:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er sorg, og hvordan sørger man?

Sorg beskrives ofte som de reaksjoner vi får når vi mister noen eller noe vi er glad i. Mange tror at sorgen er verst med en gang etter tapet, men de fleste ungdommer forteller at det tar litt tid før de virkelig forstår hva som har skjedd og hvilke konsekvenser det vil få i livet.

 

Les mer
attach_file

Hva er et fosterhjem?

Et fosterhjem er et privat hjem som tar vare på barn og ungdom som av forskjellige grunner ikke kan bo sammen med foreldrene sine.

 

Les mer
attach_file

Dette liker jeg med meg selv!

Av og til føles det som om man ikke kan noen ting og ikke er verdt noe. Men sånn er det jo ikke. Hva er dine gode egenskaper?

 

Les mer
account_circle