Hopp til hovedinnholdet

I flere år har min mor og stefar drevet med fysisk og psykisk vold mot meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

I flere år har min mor og stefar drevet med fysisk og psykisk vold mot meg.Barnevernet ble koblet inn I begynnelsen av juni 2014,og jeg ble flyttet til min far 18.desember2014.Min mor har slått meg,knepet og sett på kroppen min. Min stefar har slengt og holdt meg opp etter veggen,knepet,truet med å ta livet av meg,truet med å kaste meg ut av vinduet (3.etg). Min mor er også alkohol misbruker. Dette har da pågått siden jeg var 4-5 år gammel. De har aldri vist tegn til kjærlighet, og de har aldri sagt at de er glad I meg, eller at jeg er flink til noe. Isteden har de bare skreket til meg om at jeg er en drittunge, at jeg er udugelig, at de ønsker jeg aldri ble født, at de ønsker jeg bare kunne dø, og at jeg aldri vil bli flink til noen ting. Men det jeg lurte på var om de får noen straff for dette? Vil de havne i fengsel? Vil jeg få erstatning for psykiske lidelser? Vil jeg få annen erstatning? Kan de få besøksforbud så jeg slipper å møte de igjen? Kan jeg nekte de kommunikasjon?

SVAR

Besvart 08.03.2015 18:58:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle