Hopp til hovedinnholdet

I de siste årene har jeg både opplevd å bli forlatt av min egen mor

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! I de siste årene har jeg både opplevd å bli forlatt av min egen mor, livet uten far og følelsen av å ikke være bra nok. Moren min har vært mye fram og tilbake med alkohol og satt andre ting i prioritering ovenfor meg.Faren min døde da jeg var liten og jeg savner han veldig!etter at jeg flyttet inn hos besteforeldrene mine har jeg forandret meg litt. Jeg merker jeg ofte er sliten selv om jeg har fått nok søvn. Jeg gråter hver dag av alltid forskjellige grunner.Jeg er så utrolig lei, jeg orker rett og slett ikke dette. på skolen har jeg vansker med å lære. det har ikke alltid vært slik men i løpet av dette året har jeg nesten gitt opp. jeg føler at ingen forstår meg. ingen på skolen vet hva jeg har gått gjennom. hvor vanskelig det er å ikke ha noen foreldre å gå til for å få råd eller trøst. barnevernet er innblandet men hva er galt med meg? jeg har også gått ned i vekt og føler fysiske forandringer. jeg har mye vondt i magen uten å ha noe form for tarmproblemer.hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 02.05.2015 12:39:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle