Hopp til hovedinnholdet

Vi har problemer med barnevernet og ingen vet om det utenom familien og lærere.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei!jeg lurer på om jeg lider av depresjon. jeg gråter ofte, men om kvelden er jeg alltid trist men ingen tårer kommer ut.det er verre enn å gråte syns jeg fordi tomheten er det eneste som er der. jeg får ofte hjertebank og stikking i ryggen, vondt i magen og jeg føler jeg aldri er bra nok. matlysten min varierer veldig. noen ganger spiser jeg ikke på et døgn, men så spiser jeg alt for mye etterpå. på skolen føler jeg meg så dum og ingen forstår. alle tror jeg er så glad og tullete men jeg er ikke det. jeg har INGEN. ingen liker meg og jeg trenger NOEN. jeg vil være glad på ekte. jeg vil være med familien min. men jeg kan ikke fordi alt er bare helt dritt. vi har problemer med barnevernet og ingen vet om det utenom familien og lærere. jeg tør ikke snakke med psykolog siden jeg er redd for å gråte foran andre. men burde jeg prøve? jeg er så lei av alt. jeg har så dårlig selvtillit og vet ikke hva jeg skal gjøre. jeg ligger i senga nå og skjelver. hva skal jeg gjøre? hjelp meg plis

SVAR

Besvart 03.05.2015 18:43:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle