Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Vi har problemer med barnevernet og ingen vet om det utenom familien og lærere.

account_circle

SPØRSMÅL

hei!jeg lurer på om jeg lider av depresjon. jeg gråter ofte, men om kvelden er jeg alltid trist men ingen tårer kommer ut.det er verre enn å gråte syns jeg fordi tomheten er det eneste som er der. jeg får ofte hjertebank og stikking i ryggen, vondt i magen og jeg føler jeg aldri er bra nok. matlysten min varierer veldig. noen ganger spiser jeg ikke på et døgn, men så spiser jeg alt for mye etterpå. på skolen føler jeg meg så dum og ingen forstår. alle tror jeg er så glad og tullete men jeg er ikke det. jeg har INGEN. ingen liker meg og jeg trenger NOEN. jeg vil være glad på ekte. jeg vil være med familien min. men jeg kan ikke fordi alt er bare helt dritt. vi har problemer med barnevernet og ingen vet om det utenom familien og lærere. jeg tør ikke snakke med psykolog siden jeg er redd for å gråte foran andre. men burde jeg prøve? jeg er så lei av alt. jeg har så dårlig selvtillit og vet ikke hva jeg skal gjøre. jeg ligger i senga nå og skjelver. hva skal jeg gjøre? hjelp meg plis

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer