Hopp til hovedinnholdet

Hva blir konsekvensene om jeg rømmer hjemmefra? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 15 år som lurer på hva konsekvensene blir om jeg rømmer hjemmefra. Blir barnevernet koblet inn? Kan man bli satt på en barnevernsinstitusjon hvis man selv vil det? Hva kommer til å skje hvis man truer med å rømme igjen? Har både depresjon og selvmordstanker og har slitt med selvskading og alt blir bare verre når jeg er hjemme. Er dette gode nok grunner til å bli satt på en institusjon? Føler at ingen egentlig bryr seg om meg uansett og jeg må bare komme meg vekk. Har fortalt en person før man h*n trodde ikke på meg. Kommer barnevernet til å ta mitt parti og helt sikkert hjelpe meg? Takk for svar:)

SVAR

Besvart 05.08.2015 08:38:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle