Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva blir konsekvensene om jeg rømmer hjemmefra? 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 15 år som lurer på hva konsekvensene blir om jeg rømmer hjemmefra. Blir barnevernet koblet inn? Kan man bli satt på en barnevernsinstitusjon hvis man selv vil det? Hva kommer til å skje hvis man truer med å rømme igjen? Har både depresjon og selvmordstanker og har slitt med selvskading og alt blir bare verre når jeg er hjemme. Er dette gode nok grunner til å bli satt på en institusjon? Føler at ingen egentlig bryr seg om meg uansett og jeg må bare komme meg vekk. Har fortalt en person før man h*n trodde ikke på meg. Kommer barnevernet til å ta mitt parti og helt sikkert hjelpe meg? Takk for svar:)

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer