Hopp til hovedinnholdet

Hva vis de tar meg og lillebror jeg vil ikke bli delt jeg vil at han skal huske meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har det faktisk nok... moren min kan ikke respektere meg bare krangler,dager uten å snakke,gråter når ingen ser, tenker på selvmord osv. Jeg er redd å snakke med barnevernet eller noen på skolen fordi jeg vil ikke ha problemer på grunn av det. Jeg vet er barnevernet vil hjelpe men hva vis de tar meg og lillebror jeg vil ikke bli delt jeg vil at han skal huske meg... jeg vet at mamma er glad I meg men å kale meg en hore, sier at jeg er akkurat sant som faren min og familiens hans (de er ikke sammen siden jeg er født fikk en stefar). Hva er det som jeg har gjort- rydder hver dag, passer på broren min folk spørrer meg om det er barnet mitt- det er nesten jeg som er moren hans. For ikke tid til å Være med venner, for ikke lov til at venner kommer hos meg, har ikke tid til å sitte med lekser for ikke tid til å øve til prøven. Har blitt slått mange mange ganger jeg vil leve som en vanlig ungdom. Jeg vil ikke Være hjemme ordene moren min kaller har begynt å være ekte - jeg tror på det.

SVAR

Besvart 07.08.2015 09:12:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle