Hopp til hovedinnholdet

En jente i klassen har problemer.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg går i 9 klasse. I klassen vår har vi ei jente som har veldig store problemer. Hun har det ikke bra hjemme, morer er alkoholiker , moren røyker hele tiden, og inne i leiligheten deres er det helt forferdelig kvalmt! Måten moren er på gjør folk til at de ikke liker henne, hun sprer falkse rykter, håret hennes er fett hele tiden og hun går med samme klær hele tiden. Inne i leiligheter deres ligger tomme brusflasker på gulvet, store stabler med klær som ikke er brettet sammen, fult av rot på gulvet, det er rett og slett hærslig.. På skolen har jenta ingen venner, hun gjør det dårlig i fag, og hun er veldig sårbar . Hun klager over at hun blir mobba av andre medelever, men noen av problemene lager hun og mora selv bare for å få oppmerksomhet av rektor og skolen. Jeg syns så synd på denne jenta, hun fortjener virkelig bedre enn en mor som er jobbløs, alkoholiker, og har kols, En far som blir mobbet på arbeidsplassen. Hva kan jeg gjøre for å hjelpe? Melde ifra til barnevernet?

SVAR

Besvart 10.10.2015 10:53:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle