Hopp til hovedinnholdet

Tør ikke være i et fremmed land med en sur far

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, idag fortalte jeg litt om faren min til veninna mi. At han sier stadigvekk at han kommer til p flytte fra oss og aldri kome tilbake(en gang dro han en uke på ferie,pga dette), sier jeg er psykisksyk, sier han en gang skal ringe barnevernet... Ho sa at om det hadde vært ho så hadde ho ringt barnevernet med en gang, og ho hadde gråt i søvn hver dag... Ho synes så synd på meg at jeg til og med fikk to klemmer av ho, og ho er ikke den so gir flest klemmer akkurat... Er det virkelig så alvorlig? Jeg er jo vant til det... Det har holdt på sånn i 8/3 år(halveis i 8, men virkelig i 3 år). Men til tider er han snill og morsom. Men når han blir sint på oss må han "ta seg en tur" det vill si at han tar en røyk så han blir i litt bedre humør. Ikke misforstå, han jobber imot natkotika. Han sier noen ganger st det hadde vært så koselig om vi to dro på en feie alene snart igjen som for 8 pr siden. Men det tør jeg ikke, være i et fremmed land med en sur far... Jeg vet ikke helt jeg om noenting...

SVAR

Besvart 17.01.2016 17:44:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle