Hopp til hovedinnholdet

Far drikker og er voldelig, jeg er 18, men flytter jeg, hva skjer med mor?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg bor forsatt hjemme hos mine foreldre og går på videregående. Jeg har det ikke greit hjemme, far er alltid sur og blir sint for ingenting. Når han drikker så blir han enda verre enn før, og han drikker mye. Jeg vil ikke blande meg inn i det siden jeg er redd for at pappa skal slå meg. Jeg går bare inn på rommet mitt og er helt stille. Jeg hører ting smelle og knuse. Det er veldig vanskelig å gå hjem noen dager, siden jeg ikke vil møte på disse problemene. Det er ingen jeg har prøvd å kontakte enda. Jeg ser fram til å flytte ut fra dette forferdelige stedet, men jeg tenker bare på hvordan mamma skal takle dette. Jeg har alltid vært en fyr som alltid er glad og bryr meg om andre. Men situasjonen hjemme ødelegger meg totalt. Jeg klarer ikke å holde på den masken mer. Jeg har alltid sagt at jeg har det bra hjemme osv på skolen. For oss er det en skam å skille seg, så jeg lurer bare på hvordan jeg skal takle denne situasjonen. Gutt 18

SVAR

Besvart 22.06.2016 15:40:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Kan foreldrene dine nekte deg å flytte for å gå på skole?

Hva gjør du hvis du ønsker å gå på en linje de bare har på en videregående som ligger for langt unna? Kan foreldrene dine da nekte deg å flytte dersom de ikke vil at du skal det?

 

Les mer
attach_file

Hvem har rett på økonomisk hjelp?

Økonomisk stønad skal gis til alle som trenger hjelp for å overvinne eller tilpasse seg en vanskelig livssituasjon.

 

Les mer
account_circle