Hopp til hovedinnholdet

Vil ikke at foreldrene skal få vite at han er homofil.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, eksen min lyver til folk om at jeg voldtok han. Og han har sagt det til barnevernet også og vi skal kanskje ha møte med foreldrene mine, men jeg vil ikkecat de skal vite at jeg er homofil, hva skal je gjøre? Pliz svar meg så fort som mulig. Fordi dette gir meg selvmordatanker og jeg selvskada i stad. Men bare pliz svar så fort som mulig fordi jeg orker ikke mer.

SVAR

Besvart 08.10.2016 00:41:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle