Hopp til hovedinnholdet

Jeg ble dumpet av typen, jeg har nesten ikke venner og er blitt tatt vekk fra moren min. Det er veldig vondt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei... jeg ble dumpet av typen å han var bare dritt mot meg, han truet meg og var utro. men det er bare det at jeg gir han flere sjangser fordi jeg elsker han, jeg har nesten ikke venner, alle ser bare stygt på meg, jeg føler jeg ikke er bra nok! så han var den eneste jeg hadde, som faktisk ville være med meg, jeg klarer nesten ikke å gå på skolen men jeg må! for jeg har alerede blitt tatt vekk fra moren min, det er veldig vondt.. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.. jeg klarer ikke mer..

SVAR

Besvart 05.11.2016 17:22:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er barnevernet?

Barnevernet skal gi barn, ungdom og familier hjelp og støtte når det er vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Hvilke rettigheter har du som er på institusjon?

Får du bruke mobilen som du vil og kan du ha besøk av hvem du vil? Her får du en oversikt over dine rettigheter når du bor på institusjon.

 

Les mer
attach_file

Hva er sorg, og hvordan sørger man?

Sorg beskrives ofte som de reaksjoner vi får når vi mister noen eller noe vi er glad i. Mange tror at sorgen er verst med en gang etter tapet, men de fleste ungdommer forteller at det tar litt tid før de virkelig forstår hva som har skjedd og hvilke konsekvenser det vil få i livet.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle