Hopp til hovedinnholdet

Kommentar om att jeg bor i fosterhjem for det mammaen min ikke er glad i meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

bor hos onkelen og tanten min og har bli mobbet pga det. det plager meg selv og det nå er fortid. jeg fikk en kommentar om att jeg bor i fosterhjem for det mammaen min ikke er glad i meg og selv om jeg vet at det er løgn plager det meg allikevel, alle bar hadde vert lei seg hvis de hadde fått en sånn kommentar i flisen. det var på ungdomskolen. på barneskolen ble jeg mye mobbet en av tingene er att jeg har store føtter nr.46 i sko og det er ikke helt normalt for enn jente. to av jentene i klassen prøvde ofte og få meg til og krangle med min beste venn. det ble verre i syvende klasse for venninnen min er et år eldre og da gikk hun på ungdomsskolen og hun pleide og være den som forsvarte meg. lærerne var ikke til hjelp det virket som de ikke brydde seg og de tokk ikke saken på alvor. jeg liker veldiggodt småbarn og jeg syntes veldig synd på alle barn som gjennomgår det samme. på ungdomskolen fikk jeg kallenavnet flodhest som jeg føltes sårende.

SVAR

Besvart 13.11.2016 20:29:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle