Hopp til hovedinnholdet

Hun hater barnevernet. De ødelegger livet hennes.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg blir snart gal. Veninnen min har det helt jævelig. Hun bor i forsterhjem, og hun har blitt jaget av barnevernet siden 2013. Hun HATER barnevernet, de ødelegger livet henne. De flyttet henne fra hjemmet hennes, og nå i forsterhjem, hun er deprimert, hun vil ta selvmord snart. Det fosterhjemmet gjør det bare verre. Hun VIL VEKK. Jeg vil ikke se på henne og tenke på at hun har det dårlig. Barnevernet skal liksom hjelpe henne. Hun blir bare mer og mer verre. Hun har sånne serriøse planer om å rømme til England og hun er kun 16. Hun trenger hjelp, men ikke av barnevernet. Kan du bo hoss en eldre dame som er ca. 70 år, som er pansjonist? har hun rett til dette vis hun vil det? Hun vil ikke noe mer med livet, hun gir opp snart. Jeg vil så gjerne hjelpe henne, vist hun drar til utlandet så drar jeg med henne.

SVAR

Besvart 17.11.2016 18:51:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er barnevernet?

Barnevernet skal gi barn, ungdom og familier hjelp og støtte når det er vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Hva er et fosterhjem?

Et fosterhjem er et privat hjem som tar vare på barn og ungdom som av forskjellige grunner ikke kan bo sammen med foreldrene sine.

 

Les mer
account_circle