Hopp til hovedinnholdet

Smerter i livmortappen og plassering i omsorgsinsttutsjon, men ruser meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har 2 spørsmål som gjelder 2 forskjellige ting. Hvis du ikke kan svare på begge så går det bra. Det første er: når jeg har sex så gjør det vondt på den tappen, enden av livmoren eller hva det er men det du kan kjenne når du stikker fingeren helt inn så er det en tapp der inne. Det gjør vondt når jeg har sex uansett om vi gjør det forsiktig. Samme sist gynikologen skulle se på meg så skulle hun ta dna tester, og det gjorde så vondt da den tang greia kom borti. Kan du svare meg på hva dette er? Det andre er: jeg bor på en omsorgsinstutisjon etter paragraf 4.12. De har bare ungdommer her på 4.12 og 4.4 6 ledd. Men jeg ruser meg hver dag med både hasj og zyprexa, rivotril og sobril. Har gjort dette i et halvt år og ingen tar meg på alvor. For 2 uker siden tok jeg pilleoverdose og havnet i kunstig koma , hadde respirator fordi jeg fikk pustestans. Hvorfor bor jeg her etter 4.12 når alt er så jævlig?? Hvorfor gjør ikke barnevernet noe? Har de lov å holde meg her og følge etter meg?

SVAR

Besvart 20.03.2017 16:24:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Hvilke rettigheter har du som er på institusjon?

Får du bruke mobilen som du vil og kan du ha besøk av hvem du vil? Her får du en oversikt over dine rettigheter når du bor på institusjon.

 

Les mer
account_circle