Hopp til hovedinnholdet

Jeg krangler veldig ofte med mamma og pappa og jeg liker dem ikke

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er jente 15 og jeg krangler veldig ofte med mamma og pappa og jeg liker dem ikke. Jeg hater at de skal være sånn hele tiden og jeg vurderer å melde ifra til barnevernet. Jeg har ofte spurt venner om jeg kan bo hos dem eller noe fordi jeg ikke orker foreldrene mine lenger. Jeg har en kjæreste som bor ganske langt unna meg, men han har sagt at jeg kan bo hos han.. Men er redd for samtidig å bare rømme hjemmefra/ at jeg ikke får lov av mamma og pappa. Derfor kan de ikke vite noe om at jeg drar. Noen ganger tenker jeg at det hadde vært bedre om jeg ikke var her og bare tok selvmord.. men ja... hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 24.04.2017 20:39:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle