Hopp til hovedinnholdet

Mamma sier det er noe galt med meg når jeg sliter med å få venner

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

(vet ikke helt om jeg tok riktig emne) Jeg spør venner om å finne på noe hver dag, men veldig mange åpner ikke meldinger eller svarer ikke på telefon, og jeg vil ikke være vennen som alltid spør som at jeg er desperat heller, men mamma blir kjempesur på meg når jeg ikke finner på noe med noen. Hun sier at det er noe galt med meg siden ingen vil være med meg, og at jeg måtte slutte å syntes så synd på megselv. Det at hun sier at det er noe galt med meg, og at ingen vil være med meg gjør veldig vondt, selv om hun kanskje ikke vet det, fordi jeg har veldig dårlig selvtillit, har slitt med å få meg venner, og jeg har også en form for depresjon. Mamma vet ikke at jeg er deprimert fordi jeg tørr ikke si det til henne. Noe tips til hva jeg skal gjøre?

SVAR

Besvart 26.08.2017 21:59:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

10 tips til å få nye venar

Dei fleste synes det er kjekt å få nye vener, men det er ikkje alltid like lett. Både på skulen og på fritida møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjende med, utan at vi veit heilt korleis vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle