Hopp til hovedinnholdet

Vil kontakte barnevernet. Pappas familie truer.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg vil kontakte barnevernet fordi hjemme hos pappa kommer dem med trusler. knipsing og kjefting 24/7. mamma vet om dette og hu sier jeg bare må gi han nye sjanser hele tiden. har gjort det i ca. 3 år nå men det hjelper ikke. jeg driver med selvskading og føler det frister å skade meg mer og mer da jeg er der men jeg er liksom den voksene i huset hele tiden. jeg har en stemor og henne har ei datter i fra før av. også har pappa og stemoren min fått en sønn sammen. Stemora mi har verdt i kontakt med barnevernet før da hu fikk dattera si. jeg snakker med helsesøster om dette og jeg skal til bup. men pappa vet jo ikke at jeg skal til bup fordi det er han som er problemet. men det er at jeg vil kontakte barnevernet. syns dere? dem har gjort utrolig mye mer enn det jeg har skrevet til nå. stemora mi har jo kaldt meg for drittunge flere ganger osv. har mamma egt rett til å si til pappa at jeg ikke vil dit? eller har henne lissom ingenting hu skulle ha sagt? hilsen meg

SVAR

Besvart 15.10.2017 11:21:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle