Hopp til hovedinnholdet

Kan barnevernet hjelpe meg til å flytte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg er en jente på 14 år snart 15. jeg lurer på om barnevernet kan hjelpe meg med å flytte til pappa? liksom jeg bor med mamma men har problemer med mamma og stefaren min (mye krangling osv.) jeg har prøvd å flytte i 5 år nå men saken blir bare utsatt. så jeg lurer på om det er noe barnevernet kan gjøre om jeg ringer de å forklarer hvordan jeg har det, evt spørr om et møte? her jeg bor er det veldig mye drama og slosskamper. noe jeg blir ofte innblandet i. Takk på forhond <3

SVAR

Besvart 08.12.2017 14:23:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du skal bli hørt når foreldrene dine skilles

Når foreldre skilles hender det at de flytter langt fra hverandre. For mange blir det mye reising mye fram og tilbake, og selv om foreldrene bor ganske nær hverandre kan livet bli ganske upraktisk. Fra du har fylt 12 år, skal det legges stor vekt på dine meninger om hvor du vil bo.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hvis du kontakter barnevernet?

Barnevernet skal hjelpe barn og ungdom som ikke har det bra hjemme. De vil prøve å finne ut hvordan de kan hjelpe deg og familien din best mulig.

 

Les mer
account_circle