Hopp til hovedinnholdet

Jeg bor i beredskapshjem og kan flytte hjem eller i fosterhjem. Er veldig usikker. Kan jeg flytte hjem om jeg ikke trives i fosterhjemmet før jeg er 18 år? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 16 år som bor middeltidlig i et beredskapshjem. jeg kan velge om jeg kan flytte hjem igjen eller til et fosterhjem hvor jeg kan bo til jeg fyller 18 år. de har allerede funnet meg et fosterhjem som jeg også har blitt enig i, men jeg er redd for og angre når jeg flytter dit. kan jeg velge og flytte hjem vis jeg ikke vil bo i et fosterhjem eller trives? jeg vet det aldri er for sent til og ombestemme seg men den fosterfamilien venter på meg. jeg vet ikke om jeg er klar til og flytte hjem enda men kunne tenkt til det etter en liten stund, men jeg må ut av bereskapshjemet fordi jeg har bodd her lenge nok. så spørsmålet mitt er, kan jeg flytte hjem igjen fra et fosterhjem før jeg er 18 år?

SVAR

Besvart 30.12.2017 15:20:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er et fosterhjem?

Et fosterhjem er et privat hjem som tar vare på barn og ungdom som av forskjellige grunner ikke kan bo sammen med foreldrene sine.

 

Les mer
attach_file

Rettigheter for deg som bor i fosterhjem

Du har rett til å få vite hvorfor du er i fosterhjem og hvor lenge du skal være der. Det er barnevernstjenesten som har ansvaret for at du får informasjon.

 

Les mer
account_circle