Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine slår og kaller meg mye stygt. Har det ikke bra hjemme og har ofte husarrest. Fortalte pappa at jeg hadde hatt en dårlig dag på skolen og at det var årsaken til at jeg var sur. Senere klikket mamma og pappa og mamma slo meg så hardt i ansiktet at jeg fikk blåmerke. Fortalte det til vennene mine og vi kom for sent til skolen, skolen ringte hjem. Pappa slo meg med belte på ryggen og jeg har fremdeles merker, sår. Det er flere uker siden. Vil ikke fortelle det til barnevernet fordi jeg vil treffe broren min og vennene.  

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei foreldrene klikker på meg hele tiden og det er ikkje så lege siden pappa slo meg m belte og de kalle meg masse dritt hele tiden jeg føle meg ubehagelig hjemme jeg har huserest nesten hele tiden jeg kan nesten ikkje vær m vennene mine leger de for meg til å bli lat kossen skal jeg føle meg behagelig hjemme hvist den samme dagen som jeg har hatt en dritt dag på skolen så forteller jeg til pappa koffor jeg er så sur å lei meg(pleier aldri å fortelle sont til de) så senere klikker han å mamma på meg og mamma slo meg så hardt i fjeset at jeg fikk blåmerke og neste dag så snakka jeg m vennen min hva som skjedde i går og mi glømte vekk tiden å kom for sent til skolen så trude alle at mi skulka de hadde ringt hjem, mi fikk gjensittning og når jeg kom hjem klika de gjen og pappa slo me m belte jeg fik 3 sår jeg fikk og lenger husarest d skjedde sonn for 5uke siden og jeg har fortsatt sår på ryggen jeg Er redd for å si i fra til barnevernet for jeg vil fortsat møte bror min og vennene mine

SVAR

Besvart 07.01.2018 13:23:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Er det oppdragelse eller vold?

Foreldre skal oppdra barn, men har ikke lov til å utsette dem for vold. Det kan være vanskelig å vite hvor grensa går mellom hva foreldre har lov til og ikke.

 

Les mer
account_circle