Hopp til hovedinnholdet

Bor i fosterhjem, har fortalt foreldre hvor han bor. Må flytte

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ! Jeg fortalte fosterforeldrene mine at jeg har hat kontakt med foreldrene mine uten lov som dere anbefalte. Da fikk jeg vite at det betyr at at jeg må flytte i nytt beredskapshjem, i en ny kommune i løpet av helgen, og at jeg da vil få enda mindre kontakt med foreldrene mine. Har de lov å straffe meg på denne måten ? De spurte hva jeg tenker om dette, og da sa jeg ærlig at hvis det skjer kommer jeg til å gjøre alt for å ta kontakt med foreldrene mine igjen, og at hvis jeg må flytte og bytte skole igjen så kommer jeg til å rømme så fort jeg får anledning. Jeg har også fortalt foreldrene mine nå hvor jeg har bodd i beredskapshjem, og det kommer jeg til å gjøre hvis de flytter meg igjen nå Jeg føler ingen bryr seg om hva jeg mener og at ingen er glad i meg. De eneste som forstår meg er foreldrene mine og familien min. Nå vet jeg ikke hva som skjer og fosterforeldrene mine sier de ikke gidder å bry seg om hva som skal skje nå, siden de sier at jeg har brutt tilliten dems,

SVAR

Besvart 15.04.2018 21:39:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg bor i fosterhjem og trenger noen å snakke med

Hvis du trenger noen å snakke med når du er i fosterhjemmet, er det flere du kan kontakte.

 

Les mer
attach_file

Hvem er fosterforeldre?

Fosterforeldre er helt vanlige folk som har lyst og overskudd til å ta inn et ekstra barn i familien sin. Akkurat som andre foreldre, er alle fosterforeldre forskjellige.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle