Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Bor i fosterhjem, har fortalt foreldre hvor han bor. Må flytte

account_circle

SPØRSMÅL

Hei ! Jeg fortalte fosterforeldrene mine at jeg har hat kontakt med foreldrene mine uten lov som dere anbefalte. Da fikk jeg vite at det betyr at at jeg må flytte i nytt beredskapshjem, i en ny kommune i løpet av helgen, og at jeg da vil få enda mindre kontakt med foreldrene mine. Har de lov å straffe meg på denne måten ? De spurte hva jeg tenker om dette, og da sa jeg ærlig at hvis det skjer kommer jeg til å gjøre alt for å ta kontakt med foreldrene mine igjen, og at hvis jeg må flytte og bytte skole igjen så kommer jeg til å rømme så fort jeg får anledning. Jeg har også fortalt foreldrene mine nå hvor jeg har bodd i beredskapshjem, og det kommer jeg til å gjøre hvis de flytter meg igjen nå Jeg føler ingen bryr seg om hva jeg mener og at ingen er glad i meg. De eneste som forstår meg er foreldrene mine og familien min. Nå vet jeg ikke hva som skjer og fosterforeldrene mine sier de ikke gidder å bry seg om hva som skal skje nå, siden de sier at jeg har brutt tilliten dems,

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer