Hopp til hovedinnholdet

Hei:) Moren til bestevenninna mi er alkoholiker.. Hun drikker veldig mye, og venninna mi sliter veldig med det, og je...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) Moren til bestevenninna mi er alkoholiker.. Hun drikker veldig mye, og venninna mi sliter veldig med det, og jeg vet ikke lengre hva jeg skal si til henne. Jeg er veldig glad i både henne og Moren.
Nå er skolen begynt å blande seg og, for ikke så lenge siden fikk de politiet på døren, fordi moren til venninna mi hadde henta mobilen til venninna mi på skolen og lukta.. og hun har vert på skolen flere ganger og luktet, og det har lærerene og kontordamen reagert på, de har sakt at de kanskje skal snakke med barnevernet, og da får venninna mi helt hetta.. hun vil ikke det.
Jeg har vert hos de flere ganger når hun har vert full, og beruset. Moren tror at andre ikke ser at hun drikker. Moren min har fortalt meg hvordan moren til venninna mi var før hun begynte å drikke, og det var ikke litt likhet.. jeg fikk helt sjokk :s
Jeg har så lyst til at venninna mi skal ha det bra, og slippe alt det tullet. hun vil ikke ringe noen hjelpetelefoner elns..

SVAR

Besvart 01.03.2009 06:26:08
account_circle