Hopp til hovedinnholdet

Flytte hjem fra fosterhjem?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en 13 år jente som bor i et fosterhjem av ulike grunner. og jeg bare lurer på om man har rettigheter å flytte hjem igjen hvis man vil hjem og savner hjemmet sitt? Og hvis det var bare det at jeg ikke ville bo hos moren min en stund og jeg har ikke sagt i fra til barnevernet om det men jeg syntes de i fosterhjemmet behandler meg med nesten null respekt de behandler meg dårlig syntes jeg. De ha kalt meg feit og sier at jeg burde trene mer og de truer meg med å ta fra meg mange ting som eks mobil og sånt. Det som er, er at jeg bare vil hjem og fortsette på den skolen jeg går på, selvom hvis jeg flytter hjem. ps: jeg har bodd i fosterhjemmet i 3 år nå. og har kontakt med moren min en gang i månden

SVAR

Besvart 11.06.2018 15:30:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Rettigheter for deg som bor i fosterhjem

Du har rett til å få vite hvorfor du er i fosterhjem og hvor lenge du skal være der. Det er barnevernstjenesten som har ansvaret for at du får informasjon.

 

Les mer
account_circle