Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil flytte til mormor, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Så jeg er 13 år, snart 14. (Går i 9) Jeg bodde hos moren min til 7 klasse da jeg flyttet til faren min. Jeg hadde et prøve år. I 8 klasse ville jeg flytte tilbake til mamma, kom innblandet i barnevernet. (Har vert mye i barnevernet i livet mitt fra før av). Men kom ingen vei. 25 desember i 2017 begynte jeg å gå til mormor, det gikk jo fint, var hos ho nesten hver dag til august. Jeg vil flytte der til. Pappa nekter og driver å sier at de mannipulerer meg med de tankene, som de ikke gjør. Nå er vi i barnevernet igjen, men de er redd for pappa virker det som. De tørr ikke kontakte meg eller noe alt må gå gjennom han. Så nå har jeg et forbud med å komme til mormor fra han da. Takler ikke å være her som pappa, det er et helvete. Jeg trenger hjelp, vi (Jeg, mormor og mannen ho sin) kommer ingen vei. Har snakka med barnevernet om alt som skjer, ho sa at man kommer en god vei med det, men det skjer ingenting. Pappa har skremt de vekk. Hjelp!

SVAR

Besvart 29.08.2018 23:19:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når er du gammel nok?

Du har egne rettigheter fra du er født, for eksempel retten til å ha et navn og statsborgerskap. Her finner du en liste med oversikt over en del viktige aldergrenser for når du er gammel nok - fra 0 til 24 år.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle