Hopp til hovedinnholdet

Vil gjerne bli adoptert bort - har det ikke bra hjemme

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vil så gjerne bli adopert langt unna familien min men jeg er redd jeg kommer til å angre og få angst for resten av mitt liv + at jeg er redd og jeg vet ikke hvordan jeg kan snakke med en voksen om det. Det er ingen som vet hvordan jeg har det. Jeg er så glad og morsom når jeg er på skolen men når jeg kimmer hjem gråter jeg bare så jeg vil gjerne bli adptert og hvordan gjør jeg det. Plis gi råd trinn for trinn

SVAR

Besvart 04.10.2018 22:07:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle