Hopp til hovedinnholdet

Helt siden jeg begynte i 9ende så har det vært sånn at nesten alle vennene mine må flyttes pga barnevernet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heihei, jeg tenkte jeg skulle fortelle litt.

Jeg har alltid hatt mange venner, og aldri gått for meg selv og sånt liksom. Men helt siden jeg begynte i 9ende så har det vært sånn at nesten alle vennene mine må flyttes pga barnevernet. Vennene mine jeg elsker så høyt og som alltid er der for meg drar alltid.
Ei venninne jeg vet alltid er her, hun er 2 år eldre og hun bor til fosterforeldre så hun trenger sikkert ikke flyttes mere. Ei anna veninne ble flyttet for 3 månder siden å nå skal de bestemme seg om hun skal bo der i ett år til eller flytte hjem. Og enda ei ble slått av faren sin og måtte bo på et senter, men fikk komme hjem til slutt. Og nå har nettopp andre veninna mi fått barnevernet inn i familien å må snart kanskje flytte til halden som er mange timer unna her.
Hvorfor gjør de sånt? nesten alle mine venner rømmer for de vil tilbake til sin familie og gamle venner, der de er vokst opp. Barnevernet ødelegger alt jo!
Noen får jo sikkert et kjempebra liv av det de gjør, det skjønner jeg. Men man burde ikke flytte folk flere timer unna da, hvorfor bare ikke til en annen familie i SAMME by?
jeg skjønner ikke dette helt
account_circle