Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil flytte tilbake til Norge?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Foreldrene mine har bestemt å flytte til et annet land og jeg måtte flytte sammen med de jeg har ikke et norsk statsborgerskap eller noe sånt... men jeg har ikke lyst å bo her hvor jeg bor nå det er helt forferdelig har så mye ting jeg ikke forstår på skolen og foreldrene mine skjønner ikke at jeg for det ikke til de sier bare hvor dårlig jeg er og at jeg ikke prøver en gang. Jeg bor her i ca 4 måneder og jeg har nok jeg vil tilbake til Norge og komme meg vekk her fra. Jeg trodde at det kommer til å vær dritt her men trodde ikke at de ville bli så ile. Må stå opp 4.30 for har 2 times vei til skolen med buss og kommer hjem ca 17.00 så må jeg gjør lekser som jeg ikke skjønner noe av og øve til prøver som jeg for 1ere i. Jeg kan gjør alt for å komme hjem til Norge jeg hatet livet mitt før men enda mer nå kan dere hjelpe meg? Hver så snill.

SVAR

Besvart 22.11.2018 20:31:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle