Hopp til hovedinnholdet

Jeg orker ikke å bo hjemme mer

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Orker ikke å bo hjemme, jeg blir ikke respektert det er bare krangling. Jeg får ikke være med på å bestemme noe. Får skylden får alt som skjer når jeg ikke gjør noe altså havner i trøbbel for ingenting får nesten ikke lov til å gjøre noe. sier til mamma og pappa at jeg vil bli adoptert bort men de sier slutt og tull orker virkelig ikke mer har prøvd å ta selvmord noen ganger så klarer ikke å bo her mer foreldrene mine kommer til å ødelegge for meg så jeg ikke kan bli adoptert bort men klarer ikke mer er det noen sjanse så jeg ikke trenger å sitte i et møte med barneværnet så forldrene mine kan ødelegge for meg klarer ikke å bo her mer og vurderer å rømme

SVAR

Besvart 11.01.2019 11:33:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle