Hopp til hovedinnholdet

Har rektor sagt det videre til læreren?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg sa til barnevernet at læreren min er litt slem noen ganger og at hun har sagt ting jeg ikke liker så godt å høre. Barnevernet kontakta da rektor og rektor sa at det var opp til meg og min familie om vi skulle ta det opp med læreren min, jeg vil ikke ta det opp fordi jeg ikke vil blande inn læreren min i dette. Dessuten skjedde dette ifjor. Tror du/dere at rektor har sagt ifra til læreren min ar barnevernet har kontaktet henne angående læreren? Barnevernet sa til meg at vi skulle ha et møte, meg, foreldrene, lærer og rektor men da pappa ringte rektor (før ferien) så sa hun at det er opp til oss om vi vil ha møte eller ikke. Jeg er så stressa og tør ikke å gå på skolen fordi hva hvis læreren min blir sur på meg og jeg skaper mer problemer? Vi har prøvd å kontakte skolen for å si at vi skal legge dette bak oss og ikke ønsker et møte med læreren min, men siden det er ferie er det ingen som tar mobilen. Hva skjer da? Har rektor sagt det til læreren min? Har rektor taushetsplikt?

SVAR

Besvart 20.02.2019 13:30:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Taushetsplikt i skolen

Mange lurer på dette med taushetsplikt på skolen. Hva er det egentlig, hvem har taushetsplikt, og hva betyr det i din skolehverdag? Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle