Hopp til hovedinnholdet

Vanskelige hjemmeforhold med en far som drikker alkohol hver dag

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei det er meg igjen som dere valgte underoverskriften "Vanskelig hjemmeforhold med en far som drikker alkohol hver dag." Jeg har snakket med min mor om det flere ganger samme med pappa, og sagt at jeg sliter på skolen fra før av. Moren min skjønner at jeg sliter, henne har også tatt opp dette tema med pappa, men det hjelper ikke han sier bare "ja" "ja" og "ja" at han skal skjerpe seg, men han har ikke klart det. Når jeg begynte å legge merke til det at faren min drikker alkohol hver dag var jeg rundt 13/14 år. Faren min drikker ikke alkohol selve foran meg men han går enten ut, eller når han dusjer tar han med 1 eller 2 øl som han drikker det da. Jeg har snakket mye med min mor om dette her, og hvordan forholdet mitt er til pappa. Jeg har tenkt til å snakke med helsesøter om dette her, men det syntes jeg er veldig vanskelig. Håper dere kan svare fort!

SVAR

Besvart 24.02.2019 20:12:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle