Hopp til hovedinnholdet

Jeg har fått vonde drømmer fra en vond tid i barnevernet..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er 13 år nå, men alt skjedde når keg var 10 år. Barnevernet hentet meg og satt meg i ett beredskapshjem langt unna mamma.. Hver gang vi skulle få møte mamma av barnevernet nektet hun oss og sa vi var syke.. Hun tokk oss ut av skolen i flere dager.. Hun kalte meg slemme ting og sånt.. Når eg kom hjem etter sånn 4 måneder så gikk jeg til psykolog, men på den tiden gikk det ikke så mye inn på meg, men nå har det begynt og komme til bake på meg og jeg har mareritt om det og alt mulig Før sånn når eg gikk i 7.klasse (går i 8.kl) så ble jeg alltid redd når det dingte på huset eller når jeg skulle gå ut av huset.. Jeg har snakket litt med en person jeg stoler på om det i det siste, men det hjelper bare ikke.. Snakke med psykolog har jeg gjort. Og nå er jeg veldig redd for at jeg kommer til og være skadet med dette resten av livet mitt fordi jeg har fått angst for nye folk og trust issuses.. Hva burde jeg gjøre?

SVAR

Besvart 21.03.2019 18:00:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle