Hopp til hovedinnholdet

Trives ikke hjemme, krangler mye med mor og liker ikke stefar

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg trives ikke hjemme, jeg liker ikke å bo her jeg bor. Jeg har en stefar og en mamma. Jeg hater stefaren min og syns at han er irriterende og slem. Mamma er aldri enig med meg nesten,jeg er så lei alt dette. Meg og mamma bare krangler og krangler, og jeg orker ikke mer lenger. Jeg har en lillebror, han får så mye oppmerksomhet og de bryr seg mye mer om han. Jeg vil så gjerne bo på institusjon, for jeg orker ikke å bo hjemme lenger. Jeg vil ikke flytte fordi de gir mer oppmerksomhet til han. Jeg vil det fordi jeg rett og slett orker ikke mer å være hjemme. Jeg er redd for å kontakte barnevernet fordi jeg vil ikke bo på fosterhjem. Jeg vil fortsatt ha mamma som foreldre, men jeg vil ikke bo hos henne, siden hun ikke skjønner meg, og jeg skjønner heller ikke henne. Det er vanskelig å forklare. Men jeg vil bare flytte til institusjon! Og få den roen og freden eg trenger. Jeg får lksm nesten aldri være med venner. Vær så snill hjelp meg. Jeg vil ikke bo på fosterhjem.

SVAR

Besvart 06.04.2019 20:25:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle