Hopp til hovedinnholdet

Negativt og vanskelig hjemme. Vil flytte

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, har snakket med dere før angående vold hjemme. familienmiljøet vårt er ikke så greit, jeg hater å bo her og vil flytte ut. De mobber meg, latteligjøre, slår og skriker. Har nesten ingenting på romme mitt fordi jeg er redd at de dulter det ned igjen. Jeg er fremdles bare 15 og ingen jobb er tilgjengelig ennå så jeg kan ikke flytte. Jeg får ikke lov til å gå på to aktiviteter siden det er for dyrt. Jeg er stuck her med de sure søstrene mine. På skolen har jeg det fint, men hjemme er de bare negativitet. Kan jeg bo på fosterhjem, som kanskje er nærmere skolen? Får jeg lov til å bo hos en venn av familien.(en litt gammel dame med barn) blir det mye styr vis jeg begynner sånn prosjekt? hva gjør jeg? Det nytter ikke å snakke med noen voksne her. Fordi det er ingen jeg stoler på. Er redd for å ringe folk, er det noe annet jeg kan gjøre? Mamma kommer sikkert til å bli sur vis hun merker det og tar telefonen min. Er det noe jeg kan gjøre for å få tida til å gå eller andre ting. Hilsen 15

SVAR

Besvart 25.04.2019 18:13:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle