Hopp til hovedinnholdet

Jente 15 har det vanskelig hjemme. Mye krangling hjemme. Ønsker å flytte

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 15år. Jeg mamma og pappa krangler hele tiden, men mest på morgningen jeg våkner liksom med forsvar modus på eller hva jeg skal si, det er helt forferdelig vil heller dø enn å ha de morningene der, noen ganger så bare lar jeg vêr å sove for å slippe, men det blir jo krangling ut av det også. Det pleier å bli så høye stemmer at naboen kommer og banker på døra osv... det er ingen av oss som åpner. Jeg vil helst ikke være hjemme, føler meg bare alene når jeg er der.. er bare inne på rommet mitt helt til jeg enten skal på trening eller skolen, og hvis vi først begynner å prate så blir det bare til krangling! Jeg HATER mamma og pappa skulle ønske jeg kunne flytte! Jeg har også en storebror jeg aldri har bodd med, han ble tatt i fosterhjem da han var 4år, men jeg lurer, hva med meg, hvorfor bor jeg her da? Jeg orker ikke å være hjemme, det BARE høye stemmer.! Jeg vil vekk, det er ingen som skjønner, har heller ingen venner på skolen, sliter både sosialt og med faga.

SVAR

Besvart 11.05.2019 16:09:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle