Hopp til hovedinnholdet

Er jeg en psykopat?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Tror jeg er på grensa til å være en psykopat. Jeg har litt lyst til å drepe et menneske. Lurer på hvordan det føles. Men vet ikke hva som skjer vis jeg gjør det. Jeg liker å se andre skade seg. Jeg er jo 13 så jeg kommer ikke i fengsel. Men hvordan skal jeg gjøre det liksom. Uten at noen finner ut at det er meg. Og hva med mamma og pappa. Skulle ønske de ikke var her, så kunne jeg gjort hva jeg vil. Jeg har tenkt på dette lenge. Og jeg vil ikke si dette til noen. Da tror de jeg sikkert er helt crazy. Men jeg forte meg vis jeg finner ut at jeg vil, fordi man kommer jo i fengsel vis man er over 15. Og hva kommer politiet til å gjøre med meg? Er jeg en psykopat?

SVAR

Besvart 18.05.2019 11:37:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Akutt behov for helsehjelp

Alle kommuner i Norge har en legevaktordning for øyeblikkelig helsehjelp hele døgnet. Er det akutt og står om liv, ring 113.

 

Les mer
account_circle