Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det ikke så bra hjemme, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har det ganske dårlig hjemme. Moren og Faren min er skilt og jeg bor med søsteren min, moren min og to hunder. Moren min drikker og vi er i kontakt med barnvernet. Jeg har lyst til å flytte til faren min og kjæresten hans, men jeg vil ikke bytte skole. Hvis jeg flytter kommer det til å ta ca 1 time til skolen. Jeg vil ikke flytte fra søsteren min, og faren min kan ikke ha hunder der han bor fordi de har en katt. For ca tre år siden så snakket jeg med moren min om å flytte, men hun tok meg ikke seriøst. Helt siden da har jeg hatt lyst til å flytte, men jeg har ikke sagt noe fordi jeg vet hun ikke kommer til å bry seg. Nå som vi er i kontakt med barnevernet føler jeg at jeg kan klare å flytte fra moren min. Jeg vet ikke hva jeg burde gjøre, jeg vil ikke flytte fra søsteren min (17) og hundene mine

SVAR

Besvart 22.05.2019 13:45:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine bor hver for seg, du flytter imellom og vil at alle skal ha det bra. Helst vil du ha det bra selv også, men hvordan få til det?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle