Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Står uten sted og bo, hva gjør jeg?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei.. det er litt krise nå og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.. jeg har en fosterfar jeg har bodd hos hele livet, og vært litt hos min mor innimellom. Jeg har ikke kontakt med den biologiske faren min.. fosterfaren min har tidligere vært voldelig og gjør en rekke ulovlige ting. Han røyker også hasj og tar ikke ansvar i boligen. Jeg kan ikke være hos han, men han står fortsatt som min fosterfar. Jeg har gang på gang snakket med barnevern, mst, og politi, men ingen ting blir gjort.. jeg har en periode vært hos min mor nå rundt 2 måneder, ettersom min fosterfar har gått over streken. Men nå får jeg beskjed av min mor om at hun ikke klarer å ha meg hjemme lenger og at jeg ikke kan være der.. jeg står nå uten noe sted å være og er ganske usikker og redd.. jeg håper dere vet hva jeg kan gjøre...

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer