Hopp til hovedinnholdet

Står uten sted og bo, hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.. det er litt krise nå og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.. jeg har en fosterfar jeg har bodd hos hele livet, og vært litt hos min mor innimellom. Jeg har ikke kontakt med den biologiske faren min.. fosterfaren min har tidligere vært voldelig og gjør en rekke ulovlige ting. Han røyker også hasj og tar ikke ansvar i boligen. Jeg kan ikke være hos han, men han står fortsatt som min fosterfar. Jeg har gang på gang snakket med barnevern, mst, og politi, men ingen ting blir gjort.. jeg har en periode vært hos min mor nå rundt 2 måneder, ettersom min fosterfar har gått over streken. Men nå får jeg beskjed av min mor om at hun ikke klarer å ha meg hjemme lenger og at jeg ikke kan være der.. jeg står nå uten noe sted å være og er ganske usikker og redd.. jeg håper dere vet hva jeg kan gjøre...

SVAR

Besvart 09.07.2019 16:10:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle