Hopp til hovedinnholdet

Fosterfamilien truer med å sende meg på institusjon.Jente 16 år.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 16 år og jeg bor i fosterhjem. Jeg føler at familien min egentlig ikke liker meg, vi krangler hele tiden og de truer ofte med å sende meg på instutisjon. Jeg gikk en linje på vg1 som jeg ikke trivdes med, syntes rett og slett fagene var kjedelige så bytta til vanlig studiespes. Jeg har alltid vært best i klassen, men føler at familien min aldri mener jeg er bra nok. Jeg får aldri høre at jeg er flink fra dem. Uansett om jeg får 6'er i alle fag og har jobb. Hva tror du at jeg burde gjøre? Hva er nøkkelen til god kommunikasjon når noen ikke liker deg?

SVAR

Besvart 09.10.2019 22:51:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem er fosterforeldre?

Fosterforeldre er helt vanlige folk som har lyst og overskudd til å ta inn et ekstra barn i familien sin. Akkurat som andre foreldre, er alle fosterforeldre forskjellige.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle