Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine gjør forskjell på meg og lillebroren min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Hvis jeg ødelegger noe med et uhell, sier mamma at jeg er blitt sagt til å gjøre det! når vi drar til konserter og operaer og sånne plasser, får jeg ikke lov til å gå med min stil... En gang tok jeg på meg en genser og et olaskjørt og likte hun visst ikke og begynte å skrike på meg. Etterpå tok hun på meg hennes ullskjørt som er altfor stor for meg (jeg måtte bruke beltet, og det er som om hun vil med vilje at det skulle falle, og gjett hva? Det falt) Pappa pleier også å bli sint på meg (jeg har også en lillebror) Det er også en ting... Mamma gir meg skylden hvis lillebroren min har ikke ryddet etter seg. Foreldrene mine sier at jenter må være ryddige og sånt. Det er jeg enig med, men det betyr ikke at gutter ikke kan rydde etter seg. Er ikke det likestilling som teller??? Jeg elsker foreldrene mine høyt,men noen ganger føler jeg mye urettferdighet. Og hvis barbevernet kom, ville jeg ha hylgrint (så høyt elsker jeg dem) Det ville betydd mye om noen svarte meg:)

SVAR

Besvart 19.10.2019 17:48:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle