Hopp til hovedinnholdet

Moren min er så sur og blir sur for alt hele tiden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Moren min er så sur og blir sur for alt hele tiden. Når jeg og henne krangler så får jeg ikke si min side av konflikten uten at hun tar mobilen min eller gir meg grove kosenkvenser. Er så dritt lei av dette, når dette skjer blir jeg så sur inni meg at jeg skader meg selv og ødelegger ting fordi jeg føler en ekstrem urettferdighet. Dette demotiverer meg til skole og andre ting, faren min orker ikke å blande seg og er aldri på noen sin side. Mamma for alltid sagt sin side av krangelen til han men jeg får aldri det. Jeg orker ikke sette her mer og er så dritt lei av at hun skal være sånn. Dette er veldig vanskelig for meg å snakke om med andre og jeg sliter svært mye i hverdagen på grunn av dette

SVAR

Besvart 02.11.2019 09:16:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle